Fes-te soci de Girona NEXT®

Quota anual associat individual 50,00€













    “Comença on estàs. Fes servir el que tinguis. Fes tot el que puguis. “

    Arthur Ashe

     

    Trobades mensuals de Girona Next

    Us convidem a participar a les nostres trobades mensuals, que celebrem, normalment, el darrer dijous de cada mes, en ubicacions diferents cada vegada. Les trobades són una ocasió única per trobar-se amb la comunitat, compartir coneixements i conèixer noves oportunitats.

    Aspirem a ajudar a crear un ecosistema d’empreses emergents robust, fomentar la innovació, la creativitat i el desenvolupament econòmic a la nostra comunitat. Ens mou un compromís profund amb la nostra terra, treballem per proporcionar energia a l’ecosistema gironí,  contactes,  suports, recursos o oportunitats per assolir el seu màxim potencial.

    Més info

    Vols formar part de Girona Next?

    Si vols formar part d’aquesta revolució i ajudar a impulsar l’ecosistema emprenedor de les comarques gironines, si no et vols perdre res i estar al dia de tot el que passa a les nostres trobades.

    Us convidem a formar part activa d’aquest moviment i de la nostra comunitat, on les idees es converteixen en acció i els somnis es materialitzen en projectes motivadors. Junts, construirem un futur emprenedor i vibrant per a Girona.

    Més info